Tadi aku duk skroll gambar2 dalam handphone, terjumpa ni. Sebelum remove kita mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut wang yang telah oleh ayahku di kampung. Umurku yang muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan gambar dengan kamera yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih muda, aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, harga kamera mirrorless kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Ben john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).